Mijn talenten

"Those who look for seashells will find sea shells; those who open them will find pearls." - Imam Al-Ghazali

Sparringpartner

Als Human Design Projector ben ik een geboren gids.

Vanuit mijn vuurtoren laat ik graag mijn licht schijnen en ben ik een ankerpunt en een kompas voor anderen. Ik zie patronen, zie waar mensen vastlopen, energie verliezen en hoe tijd en energie maximaal en effici¨ent ingezet kunnen worden.

Ik luister, voel je aan, denk met je mee, inspireer je, steun je, houd het overzicht, heb oog voor de details en timing, zeg op tijd stop, houd je als het nodig is een spiegel voor, gebruik mijn talent als verbinder, houd het einddoel voor ogen ...

Kortom: Ik zorg ervoor dat jij en jouw project in goede banen geleid worden. Zo kan jij je volledig richten op jouw eigen talent.

Spaceholder

Als spaceholder houd en hoed ik "de ruimte". Ik zorg voor een open, rustige, hartelijke en warme sfeer die ik liefdevol bewaak. Hierdoor voelen de mensen in deze ruimte zich veilig om te Zijn, te voelen en zich te tonen. Dit creëert ruimte om te helen, te transformeren en te creëren.

Connector

Door de 4de lijn in mijn Human Design profiel ben ik "een wandelend netwerk". Ik ben gezegend met een natuurlijke aanleg om contacten te leggen en te onderhouden, en ook met het talent om verbindingen te leggen tussen mensen en ideeën.

Ik breng mensen samen, allereerst omdat verbinding een essentiële basisbehoefte is en bovendien ook heel gezellig.

Daarnaast breng ik mensen ook functioneel samen : door mijn talent om de juiste verbindingen te leggen, breng ik de juiste mensen met elkaar in contact waardoor er nieuwe kansen en samenwerkingen ontstaan. 

Huidige samenwerkingen

  • coördinator, community manager en co-host op LivingLei

Vorige samenwerkingen